Repositioning in terms of design, design, final planning and renovation of the entire complex of Hotel ENTNERs am See in Pertisau, Achensee/Tyrol including two mock-up-rooms

In a process comparable to open heart surgery, the ENTNERs am See hotel’s various areas will be renovated step by step over the next few years without any interruptions in business. The new concept aims to create a house full of favourite spots that represent different interior styles with their own unique atmospheres, while always offering cosy places of retreat. The first stage of the renovation was completed in 2018. This so-called “Seediele” is an extended area of approx. 480m2 adjacent to the lobby with the library and community bar. The colours of the Achensee are reflected in the green-blue carpets, and softly flowing curtains can be used to divide the event venue into smaller units.

 

Date

May 2019

Client

Entners KG

BWM team

Aleš Košak, Nadine Elisabeth Albenberger

Participants

Spela Leskovic/AKSL Architekten
moodley brand identity gmbh

Photos: © ENTNERS am See