Interior design for the lobby, front desk and company canteen of an international medical technology company.

An atrium with a seating area forms the heart around which the waiting and entrance areas of Greiner Bio-One are arranged. The main headquarters and production facilities of the international medical and laboratory technology company are located in Kremsmünster. During the course of the renovation of the office building, BWM Architekten redesigned the lobby and entrance area including conference rooms. The company canteen was also revamped. In accordance with the field of medical technology, the new look is hygienic, cool and fresh and features the colours teal and white.

 

Date

November 2017

Client

Greiner Bio-One GmbH

BWM team

Markus Flägner, Eleni Nagl, Alexandra Spitzer, Pia Temt, Marlies Klauser

Participants

moodley brand identity
Architekten Schmid und Leitner ZT GmbH

Photos: Greiner Bio-One/ Ruth Longodor