Interior design for the lobby, front desk and company canteen of an international medical technology company

An atrium with a seating area forms the heart around which the waiting and entrance areas of Greiner Bio-One are arranged. The main headquarters and production facilities of the international medical and laboratory technology company are located in Kremsmünster. During the course of the renovation of the office building, BWM Architekten redesigned the lobby and entrance area including conference rooms. The company canteen was also revamped. In accordance with the field of medical technology, the new look is hygienic, cool and fresh and features the colours teal and white.

 

Date

April 2017

Client

Umdasch Shopfitting

BWM team

Markus Flägner, Mareike Kuchenbecker, Kathrin Baumgartner, Massimiliano Marian (competition)

Participants

Photos: © EuroShop_moodley